Ремонт побутової техніки у Івано-Франківську | Let Know. Бесплатная доска объявлений. Украина, Киев

Информация:

Характер объявления: предложение

096) 168ХХХХ 096) 168-55-35 показать

Email: admin@nadomu.if.ua

Адрес сайта: https://nadomu.if.ua/

Ремонт побутової техніки у Івано-Франківську

№1714854

Регион: Ивано-Франковск

Дата: 19.01.23 в 13:27

Описание:

Ремонт побутової техніки | СЦ "НА ДОМУ" в Івано-Франківську

https://nadomu.if.ua/

Щоб поломка домашнього обладнання не порушила домашні плани, до неї потрібно підготуватися заздалегідь. Коли побутова техніка виходить з ладу, головне - не розгубитися і відразу ж зателефонувати в сервісний центр. Жителі Івано-Франківська та найближчого передмістя можуть замовити ремонт у нас. Спеціаліст приїде за вказаною в заявці адресою в день звернення - щоб прийти на допомогу при першій необхідності, ми працюємо без вихідних. Одним з переваг нашого сервісного центру є те, що майстри виконують ремонт побутової техніки виключно на дому - вам не доведеться шукати в Івано-Франківську майстерню і доставляти туди великогабаритне обладнання самостійно. Починка агрегатів в домашніх умовах виявляється не менш ефективним і однозначно - більш швидкою.

Наші послуги

Своєчасне і грамотне обслуговування техніки - запорука її довговічності. Однак навіть дбайливе ставлення не захищає обладнання від типових поломок. Побутова техніка виходить з ладу і потребує ремонту в результаті впливу різних чинників: зносу комплектуючих, механічних пошкоджень, стрибка напруги в мережі, недотримання правил догляду або програмних збоїв.

Навіть якщо неполадка здається вам суттєвої, не поспішайте купувати новий агрегат. Наші співробітники - одні з кращих майстрів по ремонту побутової техніки в Івано-Франківську, їм під силу усунути навіть дуже складні несправності. Ми ремонтуємо пральні машини, холодильники, духові шафи і варильні панелі, комбіновані кухонні плити та мікрохвильові печі різних брендів. Для обслуговування кожного агрегату фахівці підбирають оригінальні запчастини або їх контрактні аналоги, якщо можливості знайти оригінальні комплектуючі неможливо. Ми укладаємо прямі контракти з постачальниками деталей для побутової техніки і намагаємося максимально знизити ціну ремонту для кінцевого споживача.

Досвідчені фахівці

Найважливішим фактором, що впливає на якість виконання ремонту побутової техніки є досвід майстра. Дана професія не має на увазі отримання профільної освіти, але при цьому є однією з найважчих з огляду на постійну необхідність вивчення нових моделей пральних машин, холодильників та інших видів побутової техніки.

Саме тому ми знаходимо кращих фахівців Івано-Франківська та інших міст і проводимо складне тестування, яке дозволяє виявити найталановитіших майстрів. Всі, хто пройшли складний відбір, щороку проходять атестацію, що дозволяє підтримувати високий рівень сервісу. Крім цього кожен місяць ми збираємося разом для обговорення незвичайних поломок і різних ситуацій. При цьому кожен з майстрів завжди може зв'язатися з колегами в разі дивної поломки. Кожен з нас обов'язково допомагає один одному, тому що саме від якості роботи залежить кількість замовлень і заробітна плата. Ми завжди намагаємося виконати ремонт так, щоб замовник залишився задоволений і рекомендував СЦ "НА ДОМУ" друзям і знайомим.

 

Дополнительная информация:

Scroll
Runtime Site: 0.788333 s.